Saturday, March 27, 2010

hari pertama~♥

salam...
hari ni adalah hari pertama chekgu ifti mengendalikan kelas tusyen untuk adik2 sekolah kebangsaan kampung tunku...ape perasaan chekgu ifti? owh.....semestinyelah neves yang sangat melampau2....tubuh chekgu ifti da mengeluarkan hormone catecholamines dengan sangat banyak...kkikiki

hari pertama...what cud i say? saya sangat teruja, mungkin! hari pertama dan kali pertama chekgu ifti berusaha untuk earn her own money..chekgu ifti mungkin 'terdesak' dihujung2 sem ni...tapi yang paling penting adalah chekgu ifti xnak asek membelai diri jek..rasanya chekgu ifti da manje sangat2 nih...ni xboleh jadik!

chekgu ifti xtau nak kongsi apa kat sini...tapi nak gtau, tujuan blog ini dihasilkan sebab chekgu ifti nak mweujudkan satu kenangan dengan 'adik2' murid chekgu ifti tu..they were soo responsive...i likeeee~~~~

chekgu ifti berazam untuk melakukan yang terbaik...chekgu ifti akan buktikan yang chekgu ifti boleh menghasilkan 'adik' murid terbaik setakat terdaya (adakah ini hanya azam retorik untuk semua chekgu2 baru?hahaha)...semua orang,sile doakan chekgu ifti!

p/s : thnx to ma & abah sebab bagi izin untuk anakanda melangkaui tanggungjawab sebenar...restu kalian adalah yang paling utama...♥ forever~

3 comments:

++AnamUsaFir++ said...

assalamaulaikum cheekkguu!!!

hehe...

cikgu cikgu.. saya suka cikgu ajar..:)

he.. ifti.. tahniah2..ajar kat tmpat tu kan:) mesti rasa debo maha dasat kan.? tapi xpe. lama2 ok tu.. ifti kan pndai ajar ni.
all the bst tau.. hehe

(^^,).. dah dpt pangkat cikgu..huhu

nurul iftitah said...

waalaikumussalam syairah (salam silap eja..ceceh..chekgu cepat je men'detect' kesalahan ejaan..kui3)

mashih awk...doakan saya kuat yah! (>_n)

Bintu Aizuddin said...

ifti, semoga awk dpt teruskan perjuangan di situ.
ape2 jgn lupe cite kat kt ye..

sori & thanks a lot

luv U
(yg rs bersalah pdmu~_^)

Post a Comment